Kräuter und Gemüse
Herbs and vegetables
In dieser Seite werden einige (nicht alle) exotische Kräuter, Früchte, Knollen und Gemüse, die in der Quan Van Küche verwenden, mit Bildern vorgestellt, damit die Gäste wissen, was sie auf dem Tisch bekommen.
On this page we present with pictures some (not all) exotic herbs, fruits, tubers and vegetables, which Quan Van uses in its kitchen. That way, our guests may know what they are being served.
Bilder v.l: Jamknollen, Süßkartoffeln, Wasserkastanien, Ingwer, Curcumar und Bananenblütten.
Pictures from left to right: yams, sweet potatos, water chestnuts, ginger, turmeric and banana flowers.
Bilder v.l: Zwergaubergine (Knalltomaten), Frühlingszwiebeln, chinesische Jujubes, Zuckerrohr, Grüner Papayya, Seetangblätter.
Pictures from left to right: Vietnamese eggplants (popping tomatoes), shallots, chinese jujubes, sugar cane, green papaya, kelp.
Bilder v.l: Taropflanze (Alocasia Odora), Okra, Zitronengrass, Wasserspinat, Basilikum, grünes Perillakraut
Pictures from left to right: taro root plant, okra, lemongrass, water spinach, Asian basil, green perilla.
Bilder v.l: Koriander, Stachelkoriander, Reiskraut, Perilla, Persicaria, Fischminze.
Pictures from left to right: cilantro, culantro, rice paddy herb, perilla, persicaria, fishwort.
Bilder v.l Knoblauchblüten, Dill, Sojakeimlingen, Chilischoten, Senfkohl, Pak-Choi
Pictures from left to right: Garlic flowers, dill, soy bean sprouts, chili peppers, mustard greens, Bok choy
Zutaten & Gewürzen
Ingredients & spices
Bilder v.l: Zimt, Sternanis, Tamarindeschoten, Morchel, Strohpilze, Tongupilze
Pictures from left to right: cinnamon, star anise, tamarind pod, woodear/fungus mushroom, straw mushrooms, shiitake mushrooms.
Bilder v.l: Shrimppaste, Sambal Oelek, Fischsoße, Austernsoße, Sesamoel, Soyakäse
Pictures from left to right: shrimp paste, sambal oelek pepper paste, fish sauce, oyster sauce, sesame oil, tofu
Bilder v.l: Grüne und schwarze Kardamom, Fünfgewürzenpulver, getrocknete Garnele, getrocknete Tintenfisch, Ricepapier, Glasnudeln, Reisbandnudeln.
Pictures from left to right: Green and black cardamom, five spices powder, dried shrimp, dried squid, rice paper, glass noodles, rice band noodles